Eπιστολές ερευνητών προς το Κογκρέσο μιλούν για μάχες UFO με ρωσικά αεροσκάφη -«Σκοτώθηκαν δύο πιλότοι»

Ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη ενεπλάκησαν με UFO, σύμφωνα με φερόμενα απόρρητα έγγραφα που έφτασαν στις ΗΠΑ από ερευνητές δημοσιογράφους.

Ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη είχαν αερομαχίες με UFO, «τα κυνηγούσαν και τα πυροβολούσαν» τουλάχιστον 45 φορές μέχρι το 1993, σύμφωνα με αποσπάσματα των πληροφοριών που αποκαλύπτονται σε επιστολές που έγραψαν oι ερευνητές δημοσιογράφοι George Knapp και Jeremy Corbell στην Επιτροπή Εποπτείας της Βουλής των Αντιπροσώπων πριν από την ακρόαση σχετικά με τα UFO, την περασμένη Τετάρτη.

Και οι δύο επιστολές, οι οποίες περιήλθαν για πρώτη φορά στην κατοχή του Fox News Digital, καταχωρήθηκαν στα πρακτικά του Κογκρέσου.

«Από το 1969, η θέση του στρατού μας είναι ότι τα ΑΤΙΑ δεν αποτελούν απειλή για την εθνική ασφάλεια και δεν αξίζουν περαιτέρω μελέτης», έγραψε ο Knapp στην επιστολή του. «Αυτή η απορριπτική στάση έρχεται σε άμεση αντίθεση με όσα αποκαλύφθηκαν σε έγγραφα, εκθέσεις και εσωτερικά υπομνήματα».

«Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ διατηρεί ένα εξαιρετικά μυστικό πρόγραμμα ανάκτησης UFO»

Ο Charles McCullough, πρώην Γενικός Επιθεωρητής της Κοινότητας Πληροφοριών επί Μπαράκ Ομπάμα, εκπροσωπούσε τον David Grusch στην καταγγελία του Γενικού Επιθεωρητή της Κοινότητας Πληροφοριών καθισμένος σκόπιμα πίσω του. O Grusch, αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών και πρώην αξιωματούχος των μυστικών υπηρεσιών ισχυρίστηκε δημόσια ότι ανώνυμοι αξιωματούχοι του είπαν ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ διατηρεί ένα εξαιρετικά μυστικό πρόγραμμα ανάκτησης UFO.