Συνεργασία Σπύρου – Τζαφέρου “Μαζί για να μπει τέλος στην παρακμή”

Μια συμφωνία που αλλάζει τα δεδομένα στα προεκλογικά πράγματα του δήμου Χαλκιδέων σφραγίστηκε με τις σημερινές δηλώσεις Σπύρου και Τζαφέρου.

Ο Γιώργος Σπύρου θα ηγηθεί της κοινής προσπάθειας για το Δήμο Χαλκιδέων, με τον Παναγιώτη Τζαφέρο και υποψήφιους της δημοτικής του παράταξης “Νέο Ξεκίνημα” να συνεργάζονται με το συνδυασμό του υποψήφιου Δημάρχου “Άμεσα”, δημιουργώντας μια ισχυρή δημοτική κίνηση, με κοινό όραμα, πρόγραμμα και στόχους.

Ακολουθούν οι δηλώσεις τους

Δήλωση του υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Σπύρου

Υποδέχομαι με μεγάλη χαρά τον καλό και έντιμο φίλο Παναγιώτη Τζαφέρο για να συνεργαστούμε ΑΜΕΣΑ και μαζί για ένα ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ στο Δήμο Χαλκιδέων.

⁃   Για ένα Δήμο ανθρώπινο, ανοικτό και φιλικό, με μοναδικούς ιδιοκτήτες τους δημότες χωρίς αποκλεισμούς και προνόμια. 
⁃   Για έναν Δήμο σύγχρονο και λειτουργικό, που από ουραγός θα εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή και πρότυπο ανάμεσα σε όλους τους δήμους της χώρας μας. 
⁃   Για μια δημοτική αρχή που θα επενδύσει επιτέλους στην νεωτερικότητα και την καινοτομία, με σεβασμό στην ιστορική και πολιτιστική μας παρακαταθήκη.  Που θα δημιουργήσει κίνητρα και ευκαιρίες για όλους και ιδιαίτερα για τους νέους, ώστε να επιλέγουν να ζουν και να δημιουργούν σε αυτόν εδώ τον χαρισματικό τόπο. 
⁃   Για μία δημοτική αρχή που δεν θα εκβιάζει, δεν θα απειλεί, δεν θα ντροπιάζει, αλλά θα σέβεται, θα τιμά και θα κάνει περήφανους τόσο τους δημότες όσο και τους αιρετούς που τους εκπροσωπούν. 
⁃   Για να μπει επιτέλους τέλος στην παρακμή! 

ΜΑΖΙ με τον Παναγιώτη Τζαφέρο και το ανεξάρτητο και πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο νίκης που συγκροτούμε εγγυόμαστε ότι:

⁃   Τα δημόσια αγαθά που σχετίζονται με τον Δήμο και ιδιαίτερα η ύδρευση και η καθαριότητα θα παραμείνουν σε δημοτικό έλεγχο και δεν θα εκχωρηθούν σε ιδιώτες. Οι σχετικές με αυτά υπηρεσίες θα αναβαθμιστούν. 
⁃   Ο Δήμος μας θα αναμορφωθεί ριζικά αξιοποιώντας αξιοκρατικά το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού του, με κριτήριο αποκλειστικά τη δικαιοσύνη, τα προσόντα, την εργατικότητα και το σεβασμό στο δημότη. 
⁃   Η καθημερινότητα του δημότη θα αποτελεί συνεχώς το πρώτιστο μέλημά μας με έμφαση στις αθλητικές, πολιτιστικές, κυκλοφοριακές και κοινωνικές υποδομές και με βλέμμα πάντα στους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας. 
⁃   Τέλος και προσωπικά εγγυώμαι ότι θα εξαντλήσω κάθε ικμάδα των δυνάμεών μου και θα διαθέσω κάθε επιστημονική ή άλλη γνώση και εμπειρία ζωής, αξιοποιώντας παράλληλα κάθε ικανό και άξιο συμπολίτη μας, για να απαγκιστρωθεί ο Δήμος Χαλκιδέων από τη δίνη της παρακμής και να εισέλθει επιτέλους σε ενάρετο κύκλο ανάπτυξης και προκοπής, παράγοντας απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα για τους δημότες.

Δήλωση του Παναγιώτη Τζαφέρου

Φίλες και Φίλοι,
Αγαπητοί Δημότες
Μετά από την θητεία μου ως Διοικητής στα Νοσοκομεία Χαλκίδας, Κύμης, Καρύστου και της εργασίας μου στον χρηματοπιστωτικό κλάδο, για συνολικά 40 χρόνια, μετά από παρότρυνση πολλών ανθρώπων της περιοχής μας, πήρα την μεγάλη ΑΠΟΦΑΣΗ.
Να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος. Έτσι δημιούργησα την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Δημοτική κίνηση «NEO ΞEKINHMA» για μέρες φωτεινές, που αποτελείται από άτομα από όλους τους πολιτικούς χώρους και από όλες τις Δημοτικές μας ενότητες, έχοντας ως κοινό ΟΡΑΜΑ:
Να βάλουμε τέλος στην υπάρχουσα ΠΑΡΑΚΜΗ της προικισμένης με πολλά χαρίσματα περιοχής μας.
Για να έχουμε έναν ΔΗΜΟ που θα σέβεται ΟΛΟΥΣ τους Δημότες, επιλύοντας πλήθος προβλημάτων μεταξύ των οποίων ενδεικτικά αναφέρω:
• Προτεραιότητα στην ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ και την ΥΔΡΕΥΣΗ με την αποτελεσματική και σύγχρονη διαχείριση των αστικών απορριμμάτων και την εξασφάλιση ποιοτικού νερού, με έμφαση στον δημόσιο χαρακτήρα των παραπάνω υπηρεσιών
• Με την δημιουργία ενός διευρυνόμενου δικτύου πεζοδρόμων, χώρων parking, πάρκων περιπάτου και αναψυχής, με σεβασμό και καλύτερη ποιότητα ζωής των Δημοτών μας και οπωσδήποτε των ατόμων με αναπηρία
• Με βελτίωση όλων των αθλητικών υποδομών
• Την ενίσχυση των κοινωνικών δομών αλληλεγγύης (προσφέροντας στέγη και συσσίτια στους πραγματικά αδύναμους συνανθρώπους μας)
• Την αύξηση του τουρισμού μας μέσω της ανάδειξης και προστασίας των αρχαιολογικών μας χώρων και της φυσικής ομορφιάς και προστασίας του περιβάλλοντός μας. Έτσι θα δημιουργηθούν αυξημένα έσοδα για τις επιχειρήσεις και παράλληλα νέες θέσεις εργασίας, κρατώντας τους νέους μας στον τόπο τους ώστε να μην αναγκάζονται να τον εγκαταλείψουν για ανεύρεση εργασίας.
• Την καταπολέμηση κάθε μορφής διακρίσεων και κοινωνικού αποκλεισμού
• Με πλήρη διαφάνεια στην οικονομική λειτουργία του Δήμου.

Αυτή η μεγάλη αγάπη για τον τόπο μου, στον οποίο γεννήθηκα και ζω όλα αυτά τα χρόνια, με οδηγεί σήμερα στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ ώστε να διασφαλιστούν το ΟΡΑΜΑ και οι ΣΤΟΧΟΙ της αρχικής μου απόφασης, να ενώσω τις δυνάμεις μου με τον φίλο Γιώργο Σπύρου, για έναν μοναδικό σκοπό:
Να σταματήσει η παρακμή στο Δήμο μας και στις 8 Οκτωβρίου θα είμαστε μαζί στο ίδιο ψηφοδέλτιο, με ανθρώπους που έχουν κοινές αγωνίες για τον τόπο μας, για να έχουμε έναν Δήμο με μέρες φωτεινές για όλους.
Η συμμαχία της Δημοτικής μας Κίνησης «ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ» για μέρες φωτεινές μαζί με τη Δημοτική Κίνηση «ΑΜΕΣΑ» του φίλου Γιώργου Σπύρου που θα ηγηθεί στην κοινή μας προσπάθεια, είναι μονόδρομος για τη μεγάλη νίκη μας.
Με αίσθημα ΕΥΘΥΝΗΣ και αγωνία για τον τόπο μας, θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, γιατί μας ΑΞΙΖΕΙ μια ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ και είναι απαραίτητο να αφήσουμε ένα ποιοτικό αποτύπωμα στους νέους μας.

                                                                     Με αγάπη 
                                                          Παναγιώτης Τζαφέρος