Κωνσταντίνος Καλαβρής συμμετέχω στον συνδυασμό «Μεσσαπιακή – Παραδίρφυα Συνεργασία», ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Φίλες και Φίλοι Είμαι ο Κωνσταντίνος Καλαβρής 48 ετών, επιχειρηματίας. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Ψαχνά, όπου κατοικώ μόνιμα με την οικογένειά μου, την σύζυγό μου Ελένη και τα δύο μας παιδιά, μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου.

Ως ενεργός πολίτης που νοιάζομαι για τον τόπο μου και το μέλλον των παιδιών μας, ασχολούμαι με τα κοινά από το 2014, οπότε και εκλέχτηκα πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο μας. Σήμερα είμαι Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΔΗΜΤΟ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Διρφύων – Μεσσαπίων.

Παράλληλα η αγάπη μου για τον αθλητισμό με οδήγησε στην οικογένεια της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ψαχνών 2021, της οποίας έχω την τιμή να είμαι Πρόεδρος από το 2022.

Αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Μπουροδήμου να συμμετέχω στον συνδυασμό «Μεσσαπιακή – Παραδίρφυα Συνεργασία», ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, γιατί πιστεύω στην εμπειρία του και το πρόγραμμα της παράταξής μας, το οποίο δεσμεύεται να αλλάξει αυτόν τον ευλογημένο τόπο, από εγκαταλελειμμένο και ξεχασμένο, σε σύγχρονο και φιλόξενο που θα εγγυάται ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας, προσφέροντας ευκαιρίες και προοπτικές, ώστε να δημιουργηθούν συνθήκες καλύτερης επαγγελματικής και κοινωνικής διαβίωσης για όλους μας.

Φίλες και φίλοι, Ως κάτοικος Ψαχνών μοιράζομαι την ίδια αγωνία με εσάς για να δούμε τον τόπο μας να προοδεύει, μέσα από παρεμβάσεις που αφορούν στην καθημερινότητά μας, όσο και μέσα από έργα αναπτυξιακού χαρακτήρα.

Το όραμα όλων μας είναι κοινό και δέσμευσή μας, να εργαστούμε όλοι μαζί σε συνεργασία με τους συμπολίτες μας για τον Δήμο που θέλουμε. Αυτός είναι και ο προσωπικός μου στόχος και προσωπική μου δέσμευση να τιμήσω την εμπιστοσύνη σας!

Με εκτίμηση Κώστας Καλαβρής