Με τον Στ.Κασσελάκη συναντήθηκε ο πρόεδρος του Σωματείου Εστίασης Εύβοιας Βασίλης Ευθυμίου

«Η εστίαση δεν είναι είδος πολυτελείας» αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά από συνάντηση που είχε με επαγγελματίες του κλάδου.

Στην ανάρτησή του αναφέρει: «Συναντήθηκα διαδικτυακά με 22 σωματεία – τη βάση του κλάδου της εστίασης. 80.000 επιχειρήσεις, μισό εκατομμύριο εργαζόμενοι και όλοι οι καταναλωτές, κεραυνοβολημένοι από την ξαφνική απόφαση της κυβέρνησης να αυξήσει το ΦΠΑ στην εστίαση στο 24%. Η εστίαση δεν είναι είδος πολυτελείας. Η κυβέρνηση ”41%” συνεχίζει να τιμωρεί μία προς μία τις επαγγελματικές ομάδες».

Μεταξύ των σωματείων που συναντήθηκαν με τον Στέφανο Κασσελάκη ήταν και της Εύβοιας. Ο Πρόεδρος Βασίλης Ευθυμίου αναφέρει σε δήλωσή του για τη συνάντηση αυτή:

“Στο πλαίσιο μιας εποικοδομητικής συνάντησης, συζητήσαμε με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κύριο Κασσελάκη, για τις προκλήσεις που θέτει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, την απόφαση της κυβέρνησης για αύξηση του ΦΠΑ και τι συνεχιζόμενες ανατιμήσεις των πρώτων υλών και της ενέργειας.Οι απόψεις και οι προτάσεις που ανταλλάχθηκαν αποτελούν βάση για μια πιο ενημερωμένη και συνεκτική προσέγγιση στα θέματα φορολογίας”.