Κοινή εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας του ΟΛΝΕ Α.Ε. και του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας

Την Τετάρτη στο κτίριο του Οργανισμού Λιμένων Νομού Εύβοιας πραγματοποιήθηκε κοινή εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Οργανισμού Λιμένων Νομού Εύβοιας και του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας, την οποία ευλόγησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σκοπέλου κ.κ. Νικόδημος.
Ευχές έδωσαν ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένων Νομού Εύβοιας κ. Γεροντίτης Σπυρίδων, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένων Νομού Εύβοιας κ. Μανιάτης Χαράλαμπος καθώς και ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πλοίαρχος Λ.Σ Φλουρής Κωνσταντίνος. Και οι τρεις αφού καλωσόρισαν τους προσκεκλημένους στην εκδήλωση αναφέρθηκαν στην άριστη συνεργασία ανάμεσα στους δύο φορείς η οποία επιτυγχάνεται με αλληλοϋποστήριξη και αποτυπώνεται στην καθιέρωση ενός κλίματος ασφάλειας και εύρυθμης λειτουργίας της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα στην πόλη της Χαλκίδας.
Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο βουλευτής Ν.Δ κ. Ζεμπίλης Αθανάσιος, η βουλευτής ΝΔ κα Καραμπατσόλη Κωνσταντίνα, ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας κ. Κελαΐδίτης Γιώργος καθώς και η Δήμαρχος Χαλκιδέων κα Βάκα Έλενα οι οποίοι με τη σειρά τους ευχαρίστησαν τόσο το ανθρώπινο δυναμικό του Οργανισμού Λιμένων Νομού Εύβοιας όσο και τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας τόσο για την εξαιρετική και αθόρυβη εργασία όσο και για διαχρονική συνεργασία με την Περιφερειακή ενότητα Εύβοιας το Δήμο Χαλκιδέων και τους λοιπούς φορείς.
Τέλος την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων κ. Ψαθάς Γεώργιος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Βαβουλιώτης Ευάγγελος, κ. Γαλάνης Κωνσταντίνος, κ. Χαινάς Ευάγγελος, ο Διοικητής της Σχολής Πεζικού Υποστράτηγος Τακόπουλος Κωνσταντίνος, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας Ταξίαρχος Γερογιάκομος Αθανάσιος, ο Διοικητής Π.Υ Εύβοιας Αρχιπύραρχος Ψαρός Κωνσταντίνος και πλήθος κόσμου.