Ένωση Ξενοδόχων Εύβοιας – Συνεργασία με την online πλατφόρμα κρατήσεων της Welbook

Η Ένωση Ξενοδόχων Εύβοιας γνωστοποιεί την συνεργασία που πραγματοποιήθηκε με τη μοναδική στο είδος της online πλατφόρμας κρατήσεων της Welbook.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου της Ένωσης:

Η νέα αυτή συμφωνία αποτελεί μια καινοτόμο δράση που αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό άλμα προς την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των ξενοδοχείων μελών μας και την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της περιοχής.
Μέσω της πρωτοπόρου αυτής συνεργασίας, οι επισκέπτες μας θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν κορυφαίες παροχές, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην ενίσχυση της ελκυστικότητας της περιοχής μας ως τουριστικού προορισμού. Θα μπορούν να ανταλλάξουν εμπειρίες και να ανακαλύψουν τις ομορφιές της Εύβοιας και της Σκύρου με έναν ιδιαίτερα επωφελή τρόπο.
Η πρωτοβουλία αυτή δεν συμβάλλει μόνο θετικά στην προβολή των καταλυμάτων της περιοχής μας, αλλά και στη διαμόρφωση ενός προτύπου τουριστικής ανάπτυξης με βιώσιμα και αειφόρα χαρακτηριστικά.
Η Ένωση μας έχει την πεποίθηση ότι η συνεργασία με την Welbook θα προσδώσει υψηλή προστιθέμενη αξία στην τοπική ξενοδοχειακή αγορά, θα ενισχύσει την επισκεψιμότητα της περιοχής προσφέροντας συνάμα μια αξέχαστη βιωματική εμπειρία διαμονής με ανταποδοτικά οφέλη στους πελάτες των καταλυμάτων μας.
Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδοχείων Ν. Ευβοίας
Ο Πρόεδρος
Μιλτιάδης Χέλμης