Κώστας Αρμενόπουλος αποκλειστικά στο evia-allright:Να προσέχετε πολύ ποιούς ανθρώπους αγκαλιάζετε στη ζωή σας…γιατι να ξέρετε πως όταν ενώνονται δυο καρδιές τα μυστικά αποκαλύπτονται..

Ποδαρικό μας κάνει στο evia-allright ο καλός φίλος και τραγουδιστής Κώστας Αρμενοπουλος, του οποίου τα τραγούδια έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία.Tι σημαινουν για σενα οι παρακάτω λέξεις; Θα ήθελα μια περιγραφή-σχόλιο για την καθε μία.

1.Μουσική.Είναι η ζωή μου και η καθημερινότητά μου απο το καλοκαίρι του 2016 έως και σήμερα.Ευχάριστο ταξίδι που δε περίμενα ποτέ οτι θα ζούσα

2.Φαν-Ακόλουθοι.Είναι οι συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι που προανέφερα.Είναι οι άνθρωποι που τους χρωστάω πάρα πολλά γιατι με στηρίζουν με όλη τους τη καρδιά καθημερινά.

3.Μυστικά.Όλοι μας έχουμε πράγματα που κρατάμε μόνο για τον εαυτό μας.Να προσέχετε πολύ ποιούς ανθρώπους αγκαλιάζετε στη ζωή σας…γιατι να ξέρετε πως όταν ενώνονται δυο καρδιές τα μυστικά αποκαλύπτονται..χωρίς καν να χρειαστεί να εξηγήσεις τίποτα.

4.Αλήθεια.”Αληθεια όποια και να είναι” έλεγε η μητέρα μου.Απο τους δικούς μου ανθρώπους την αποζητώ όπως βέβαια τη δίνω κι απλόχειρα.Η ουσία είναι να σε αγαπούν γι αυτό που είσαι κι όχι γι αυτό που θα ήθελαν οι άλλοι να είσαι.

5.Φιλία.Λέξη πολύ ιδιαίτερη για εμένα.Δε τη χρησιμοποιώ εύκολα αυτή τη λέξη.Για να χαρακτηρίσω κάποιον φίλο σημαίνει οτι είμαι διατεθειμένος να κάνω τα πάντα για να μη πληγωθεί και να είμαι δίπλα του σε όλα.Καλά και κακά.

6.Οικογένεια.Απο εκεί δίνονται οι βάσεις για το μέλλον του καθενός μας.Έζησα απίστευτες οικογενειακές στιγμές και είμαι πλήρης απο την αγάπη που έλαβα μεγαλώνοντας.

7.Αγάπη.Ποιός δε την αποζητά?Όλοι μας!Είναι ο λόγος ύπαρξης μας.Δεν υπάρχει άνθρωπος που δε νοιώθει υπέροχα όταν αγαπά και αγαπιέται.Αρκεί βέβαια να είναι αμφίδρομο.

8.Έρωτας.Έχω υπάρξει ερωτευμένος,ερωτεύομαι σχετικά δύσκολα αλλα όταν συμβεί χάνομαι,δίνω όλο τον εαυτό μου όταν βλέπω την ίδια συμπεριφορά κι απο την άλλη πλευρά.

9.Διονύσης Δηλές.Στα γενέθλια μου πριν λίγες ημέρες,είχε ποστάρει τα εξής λόγια “Best Brothers for ever.Brothers for a life”.Είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν ακριβώς αυτό το δέσιμο,το οποίο αρκετοί κατα καιρούς προσπαθούν να καταστρέψουν…μάταια.

10.Σοφία Βόσοου.Με βοήθησε στα πρώτα μου βήματα,άνθρωπος που έχει ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου μουσικά και προσωπικά.