ΕΚΤΑΚΤΟ.Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Στη ΓΑΔΑ η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Λίγο μετά τις 17:00 έφτασαν στη ΓΑΔΑ η Ελένη και η Δήμητρα Πισπιρίγκου. Η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας θέλησαν να μιλήσουν μαζί της και να της δώσουν ρούχα για το χρονικό διάστημα που θα παραμείνει στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών.

Η 33χρονη αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Το δαιμόνιο εγκληματικό σχέδιο της Ρούλας Πισπιρίγκου
Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν για το δαιμόνιο εγκληματικό σχέδιο της Ρούλας Πισπιρίγκου να δολοφονήσει με βασανιστικό και φρικτό τρόπο την 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα, στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου.

Από το διαβιβαστικό της αστυνομίας που υπάρχει στη δικογραφία, αποκαλύπτεται ότι την παραμονή της δολοφονίας της άτυχης μικρής, η μητέρα της, ουσιαστικά προανήγγειλε την αποτρόπαιη πράξη της.

Επι λέξει, όπως έχουν καταθέσει νοσηλευτές και γιατροί τους είπε: «Αυτά τα επεισόδια που είδατε δεν είναι τίποτα. Το μεγάλο επεισόδιο δεν το έχει κάνει ακόμα», αφήνοντας άφωνους τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που είχαν πια αρχίσει να υποπτεύονται τις κινήσεις καθώς είχαν αποφασίσει και της είχαν αφαιρέσει την δυνατότητα να χορηγεί αυτή τα φάρμακα στο παιδάκι μέσω γαστροστομίας.