Σοκ : Κατάρρευσε μπροστά στα μάτια παιδιών και γονιών 35 χρονη στο Δημ Σταδιο Ψαχνών . Εγκληματική αμέλεια από τη Δημ.Αρχή!!!

Πανικός επικράτησε χθες στο Δημ Στάδιο Ψαχνών κατά τη προπόνηση της ακαδημίας Ψαχνών όταν ξαφνικά μπροστά στα μάτια παιδιών και γονιών μια 35 χρονη μητέρα που είχε παει να παρακολουθήσει το παιδί της κατέρρευσε .

Μετά το πρώτο σόκ άμμεσα βρέθηκε δίπλα της ο προπονητής Κος Βογιατζής ο οποίος εκανε οτι επρεπε για να μην της γυρίσει η γλώσσα εως ότου ερθει ο γιατρός τον οποίο είχαν ήδη ειδοποιήσει .

Καθόλη την διάρκεια του συμβάντος οι παρευρυσκόμενοι έψαχναν τρόπο να εισέλθει αυτοκίνητο για να παραλάβει την γυναίκα .Μετά την έλευση του γιατρού και αφού η κατάσταση κρίθηκε σοβαρή λογω πιθανούς βαρέως εγκεφαλικού επεισοδίου η γυναίκα έπρεπε να μεταφερθεί άμμεσα ,έλα όμως που όλα ήταν κλειδωμένα και η πρόσβαση στον χώρο ήταν αδύνατη !!!

Αποτέλεσμα ήταν η γυναικα να μεταφερθεί χωρίς ασφάλεια στα χέρια κινδυνεύοντας για μεγαλύτερη ζημιά αλλά και χάνοντας σημαντικό χρόνο για την ζωή της . Είναι απαράδεκτο σε ένα Δημ. Στάδιο όπου καθημερινώς φιλοξενεί εκατοντάδες πολίτες να μην τηρούνται οι στοιχειώδεις κανόνες ασφάλειας που προβλέπονται και να μπαίνει σε κίνδυνο η ζωή τους!!!

Ενα πρόβλημα που δυστυχώς η Δημ. Αρχή το εχει αφήσει στην τύχη του και δεν ασχολείται ….όταν γίνει όμως το κακό που δεν το ευχόμαστε όλοι θα τρέχουν όπως γίνεραι συνήθως !!! Το προλαμβάνειν κρείττον εστί του θεραπεύειν !!!