Λευκάδα: Ραγίζει καρδιές η ιστορία πίσω από την τραγωδία με τον 4χρονο

Όταν ο Φλοριάν γεννήθηκε με πρόβλημα στην καρδιά, ο πατέρας έβαλε σκοπό της ζωής του να γίνει καλά το παιδί του

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Λευκάδα, και συγκεκριμένα το χωριό Εγκλουβή, λόγω της οικογενειακής τραγωδίας που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, όταν ο 4χρονος Φλοριάν καταπλακώθηκε από το τρακτέρ που οδηγούσε ο πατέρας του.

O 30χρονος πατέρας του θέλησε να πάει με το τρακτέρ στον Άγιο Δονάτο πιθανόν για να μαζέψει ξύλα.

Ο μικρός Φλοριάν επέμενε να πάει μαζί του, καθώς -όπως αναφέρει το lefkadapress.gr- τού είχε μεγάλη αδυναμία, με αποτέλεσμα τελευταίος να υποχωρήσει και να τον πάρει μαζί του.

Λίγη ώρα αργότερα, κατά τις 21.00, το τρακτέρ για άγνωστους λόγους ανατράπηκε με αποτέλεσμα τον θάνατο του 4χρονου, τον τραυματισμό του πατέρα του και του 16χρονου ανιψιού του.

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο της Λευκάδας λυγίζουν ακόμη και σίδερα. Χάθηκε ο Φλοριάν, χάθηκε η ζωή των γονιών του. Μετά τη διαδικασία της νεκροψίας ο μικρός άγγελος θα ταξιδέψει στην Αλβανία, στην τελευταία του κατοικία.

Η ιστορία του 4χρονου

Όταν ο Φλοριάν γεννήθηκε με πρόβλημα στην καρδιά, ο πατέρας έβαλε σκοπό της ζωής του να γίνει καλά το παιδί του.

Δούλευε νύχτα – μέρα για να μπορέσει να εξασφαλίσει τα χειρουργεία και ό, τι άλλο χρειαζόταν ο μικρός. Και τα είχε καταφέρει. Το παιδί πήγαινε καλά, είχε αρχίσει και το σχολείο.

«Ο μικρός ήταν ένα υπέροχο πλάσμα. Σε κοίταζε στα μάτια και το αγαπούσες μόνο από τον τρόπο που σε κοίταζε» ήταν το μήνυμα ενός φίλου που έτυχε να γνωρίζει την οικογένεια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα lefkadapress.gr.