Το παλεύει, δεν του βγαίνει, όμως…

Το αγόρι το συνονόματο με τον Υφυπουργό, που ήταν στα πράσινα, αλλά μετά είδε πως δεν του βγαίνει και εγκατέλειψε από τους πρώτους το πλοίο φοβούμενος το βούλιαγμα, πήγε εκεί που μέχρι το πρόσφατο παρελθόν έφτυνε, επιδιώκοντας ο φωτογραφικός φακός να τον απαθανατίζει όσο το δυνατόν πιο κοντά στον πρόεδρο, προκαλώντας το κοινό αίσθημα όλων αυτών που χρόνια ανήκουν στο χώρο της αριστεράς και της προόδου και δεν μετακινήθηκαν ούτε επί κυβέρνησης Τσίπρα ούτε επί ετών αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό το αγόρι λοιπόν, που κατά διαστήματα αναρτά τις σκέψεις του και τις βαρυσήμαντες πολιτικές του θέσεις στα social media, με βαρύγδουπες εκφράσεις και μια διάθεση επαναστατική κατά του κατεστημένου, μιλά τώρα για πολιτικά υβρίδια και εγκαλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παραιτηθεί!

Αναζητώντας και ο ίδιος προφανώς τις πολιτικές κοινωνικές προτάσεις που αφορούν στους Έλληνες, οι οποίοι βιώνουν το δικό τους οικονομικό Γολγοθά, και δεν υπάρχουν στα συρτάρια της νέας του παράταξης, αρέσκεται σε αντιπολιτευτική τακτική φούσκας. Και μια και λόγο κάνει για τον Κίσσινγκερ, να θυμίσουμε πως κάποτε είχε πει

«Η μετριοπάθεια είναι προσόν μόνο όταν οι άλλοι αντιλαμβάνονται ότι έχεις και άλλες επιλογές».