Ζώδια: Αισιοδοξία και νέες γνωριμίες αυτή την εβδομάδα

Νέες γνωριμίες και αισιοδοξία ανεβάζουν κατακόρυφα την ψυχολογία μας.
Υποδεχόμαστε τη Μεγάλη Εβδομάδα με την Αφροδίτη να μετακινείται στους Διδύμους στις 11/4. Η διάθεση για κοινωνικότητα και εξωστρέφεια χαρακτηρίζουν τις συναναστροφές μας και να δίνουν την δυνατότητα να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα που έχουν κοινή αντίληψη με μας. Στην προσωπική μας ζωή επιδιώκουμε να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να μας χαρίσουν νέες γνώσεις και πληροφορίες καθώς ιντριγκάρουν το μυαλό και κεντρίζουν τη σκέψη μας. Οφείλουμε όμως να είμαστε προσεκτικοί καθώς η ανάγκη για φλερτ μπορεί να οδηγήσει σε πολύπλοκες και παράλληλες καταστάσεις που μπορεί να μας φέρουν σε δύσκολη θέση.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο εκτοξεύει το πάθος και τον αισθησιασμό και προκαλεί έντονες καταστάσεις στον έρωτα. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή μας δίνοντας μας την ευκαιρία να νιώσουμε πρωτόγνωρα και μοναδικά συναισθήματα.

Στις 12/4 η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Κριό σηματοδοτεί την ανάγκη για εξέλιξη και διεύρυνση σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Νιώθουμε πως ήρθε η στιγμή να προχωρήσουμε με γοργά βήματα στην επίτευξη επαγγελματικών και προσωπικών στόχων. Η συμπαντική εύνοια είναι με το μέρος μας για αυτό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που θα ανοίξουν νέες επιλογές μπροστά μας. Καλό είναι όμως να μετριάσουμε τον παρορμητισμό και την απερισκεψία που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη, όπως επίσης και την αμετροέπεια που δεν θα μας επιτρέψει να λειτουργήσουμε ρεαλιστικά. Νέες γνωριμίες στην προσωπική μας ζωή δίνουν την ευκαιρία να εξελιχθούμε και να εμπλακούμε με αντικείμενα και γνώσεις που διευρύνουν τους ορίζοντές μας.

Στις 14/4 το τετράγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Κρόνο στους Ιχθύες επηρεάζει προσωπικές και οικονομικές σχέσεις. Πιθανό είναι οι συνθήκες σε οικονομικές συνεργασίες που αφορούν το εμπόριο και την επικοινωνία να μην είναι ιδανικές και να υπάρξουν καθυστερήσεις και εμπόδια που θα μας απογοητεύσουν. Οφείλουμε να δείξουμε επιμονή προστατεύοντας τον εαυτό μας και τους οικονομικούς μας στόχους από αποφάσεις και κινήσεις που αργότερα μπορεί να μετανιώσουμε. Στην αισθηματική μας ζωή συναισθηματική αποστασιοποίηση και ψυχρότητα επηρεάζουν τις σχέσεις. Προβλήματα που ταλαιπωρούν εδώ και καιρό τα προσωπικά μας μπορεί να οδηγήσουν σε ψυχροπολεμικές καταστάσεις και οριστικές αποφάσεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα στην προσωπική μας ζωή.