Φώτης Πονηρός: «Διαγνώστηκε με Covid και το ίδιο βράδυ πέθανε» -Τι λέει ο αδελφός του 40χρονου κοσμηματοπώλη

οκ και θλίψη από τον ξαφνικό θάνατο του 40χρονου κοσμηματοπώλη της Μυκόνου Φώτη Πονηρού.

Ο Φώτης Πονηρός, σύμφωνα με την εκπομπή T-live, υπέστη ανακοπή ενώ νοσούσε με Covid-19 και έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας πίσω τη σύζυγό του και το παιδί τους.

Ο αδελφός του μίλησε στο T-live και στη Μάρω Κανελλάκη, σοκαρισμένος από τον ξαφνικό χαμό του. Όπως επεσήμανε, την ίδια μέρα είχε βγει θετικός στον κορωνοϊό και θα παρέμενε σπίτι για να αναρρώσει.

«Από ανακοπή, ανακοπή. Είχε κορωνοϊό, μέσα σε μια μέρα δηλαδή και το βράδυ έπαθε ανακοπή. Χθες το απόγευμα. Πήγε έκανε ένα τεστ Covid, διαγνώστηκε θετικός, πήγε σπίτι του, αυτό. Δεν είχε κανένα πρόβλημα, εγώ το ήξερα ότι είχε διαγνωστεί με Covid, με πήρε τηλέφωνο και μου το είπε, και ότι θα είναι δύσκολο να πάει στη δουλειά τις επόμενες μέρες, να ανοίξει το κατάστημα της Μυκόνου. Ήταν στο κρεβάτι, θα καθόταν δυο-τρεις μέρες, όσο ήταν. Ένιωθε δυσφορία» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Πονηρός στον Alpha.

Φώτης Πονηρός, τρεις γενιές κοσμηματοπώλης

Ο Φώτης Πονηρός με τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του ανήκαν στην τρίτη γενιά της οικογενειακής επιχείρησης κοσμημάτων Πονηρού, με παρουσία και καταστήματα σε Αθήνα, Μύκονο, Σαντορίνη.

Είχε σπουδάσει Σχεδίαση Κοσμημάτων στη Φλωρεντία και Γεμολογία και συνέχιζε την οικογενειακή παράδοση σχεδιάζοντας κοσμήματα με έμπνευση από την ελληνική φύση, την ιστορία και την αρχιτεκτονική της Ελλάδας..

Μαζί με τον αδελφό του, είχαν διακριθεί επί έξι συνεχείς χρονιές, από το 2012 έως και το 2017, στα διεθνή βραβεία «Giuseppe Sciacca», για τον σχεδιασμό κοσμημάτων.