Τρεις νέους υποψήφιους του συνδυασμού “Άμεσα” ανακοίνωσε ο Γιώργος Σπύρου

Η δημοτική κίνηση Άμεσα με υποψήφιο Δήμαρχο, τον Γιώργο Σπύρου συνεχίζει την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.
Στη δημοτική ομάδα συμμετέχουν:
• Ηλίας Βάθης
Ο Ηλίας Βάθης είναι δημόσιος υπάλληλος. Έχει υπηρετήσει 20 χρόνια στο ΥΠΕΧΩΔΕ στο Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας, τα 15 από τα οποία ως προϊστάμενος Β στα Διόδια Αφιδνών. Από το 2009 έως σήμερα εργάζεται στο Τμήμα Αδειών Διαμονής Ν.Ευβοίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας και είναι μέλος του 7μελούς Δ.Σ. των υπαλλήλων της. Παλαιότερα είχε ασχοληθεί με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το ποδόσφαιρο. Τα τελευταία 10 χρόνια κατοικεί στη Χαλκίδα, με τη σύζυγο και τα δύο παιδιά τους.

• Χρήστος Γιαννάκης
Ο Χρήστος Γιαννάκης, έχει σπουδάσει ηλεκτρολόγος και εργάζεται ως εργοδηγός παραγωγής στα «Ελληνικά Καλώδια».
Είναι μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Φάρου.
Αγαπά το μπάσκετ και συμμετέχει ερασιτεχνικά ως παίκτης στον Γυμναστικό Σύλλογο Αυλίδας. Είναι κάτοικος Φάρου Αυλίδας.

• Τριανταφυλλιά (Λίλιαν) Νεστορίδη – Ζαχαράκη
Η Τριανταφυλλιά (Λίλιαν) Νεστορίδη – Ζαχαράκη σπούδασε στο Ανώτατο Τ.Ε.Ι. Στ. Ελλάδας, στη “Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας – Διοίκησης Επιχειρήσεων” και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού (MASTER) στο ΕΚΠΑ – ΙΕΣΟΕΛ, στη “Διοικητική Λογιστική & Χρηματοοικονομική”. Σήμερα εργάζεται ως ορκωτή λογίστρια. Αγαπά τη θάλασσα και τον αθλητισμό και είναι αντιπρόεδρος του αθλητικού συλλόγου ΠΑΠΕΛ BC (Πανμικρασιατική Αθλητική Πολιτιστική Ένωση Ληλάντιου). Είναι παντρεμένη με τον Ηλία Ζαχαράκη (ιδιοκτήτη ναυπηγείου – πάρκινγκ σκαφών στο Μαλακώντα) και μητέρα δύο παιδιών. Είναι κάτοικος Χαλκίδας.

Θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες ανακοινώσεις κι άλλων υποψηφιοτήτων.