Συνελήφθη ημεδαπός σε περιοχή της Εύβοιας, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθη ημεδαπός σε περιοχή της Εύβοιας, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

 Εντοπίστηκαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών και κατασχέθηκαν, σε ειδικές κρύπτες εντός του οχήματος που οδηγούσε, δύο (2) συσκευασίες με κάνναβη

Συνελήφθη ημεδαπός, χθες (19-07-2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Εύβοιας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Διρφύων – Μεσσαπίων, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων, ο ανωτέρω εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (42,92) γραμμαρίων, οι οποίες ήταν επιμελώς κρυμμένες στο χώρο του κινητήρα (φίλτρο αέρος οχήματος) και σε ειδική κρύπτη στη θύρα του οδηγού.

Την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων – Μεσσαπίων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.