Η διάσημη που βαφτίστηκε χριστιανή, αφήνοντας πίσω την μαγεία και τον αποκρυφισμό

Κατάφερε να γίνει διάσημη στο χώρο του tatoo και έβγαλε εκατομμύρια από το την τέχνη του make up, δημιουργώντας μια αυτοκρατορία στο χώρο του μακιγιάζ.

H Kat Von D, με ένα βίντεο γνωστοποίησε σε φίλους και fans ότι πλέον είναι χριστιανή αφήνοντας στο παρελθόν την εποχή που δήλωνε οπαδός της μαγείας και του αποκρυφισμού.

Ο περισσότερος κόσμος την έμαθε μέσα από τα κουτσομπολίστικα μέσα, όταν ήταν το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στη Σάντρα Μπούλοκ και τον σύζυγό της, Τζέσι Τζέιμς, πισω στο 2010.

Τα μέσα την λάτρεψαν κυρίως για το στυλ της που θύμισε άλλες εποχές και έφερνε σε μάγισσα.

Τώρα μετά από πενυματική μάχη που έγινε μέσα της, αφήνει για πάντα τις εποχές όπου συμμετείχε σε τελετές μαγείας και δηλώνει χριστιανή και πως κατάφερε να δει το αληθινό φως.

«Δεν ξέρω αν κάποιος από εσάς περνάει αλλαγές στη ζωή του αυτή τη στιγμή, αλλά τα τελευταία χρόνια έχω έρθει σε μερικές πολύ σημαντικές συνειδητοποιήσεις – πολλές από αυτές περιστρέφονται γύρω από το γεγονός ότι έκανα πολλά πράγματα λάθος στο παρελθόν μου. Σήμερα, έψαξα ολόκληρη τη βιβλιοθήκη μου και πέταξα τα βιβλία που απλώς δεν ευθυγραμμίζονται με αυτό που είμαι και αυτό που θέλω να γίνω.»

Και συνεχίζει: «Πάντα έβρισκα την ομορφιά στο μακάβριο, αλλά σε αυτό το σημείο έπρεπε να αναρωτηθώ ποια είναι η σχέση μου με αυτό το περιεχόμενο. Και η αλήθεια είναι ότι απλά δεν θέλω να προσκαλέσω κανένα από αυτά τα πράγματα στη ζωή της οικογένειάς μας, ακόμα κι αν έρχονται μεταμφιεσμένα σε όμορφα εξώφυλλα, μαζεύοντας σκόνη στα ράφια μου. Σε καμία περίπτωση αυτή η ανάρτηση δεν έχει σκοπό να μειώσει κάποιον αν ασχολείται με αυτά τα πράγματα, γιατί νομίζω ότι όλοι είμαστε στο δικό μας ταξίδι και αγαπώ τους πάντες ανεξάρτητα από το πού μπορεί να βρίσκονται. Αλλά αυτή τη στιγμή, ποτέ δεν ήταν πιο ξεκάθαρο για μένα ότι λαμβάνει χώρα μια πνευματική μάχη και θέλω να περιβάλλω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου με αγάπη και φως. Με αυτά τα λόγια, θέλω να στείλω επιπλέον αγάπη σε όλους εκεί έξω και ελπίζω μέσα από κάποιες από αυτές τις δύσκολες στιγμές να κάνετε και εσείς ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σας