Συγκινητική η ανταπόκριση των πολιτών στην έκτακτη αιμοδοσία του Γ.Ν. Χαλκίδας

Αιμοδοσία του Νοσοκομείου θα είναι ανοικτή σήμερα Πέμπτη, 2/3 και αύριο Παρασκευή, 3/3, από τις 8:30 π.μ. έως και της 18:00 μ.μ..

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση των πολιτών στην έκτακτη αιμοδοσία που διοργάνωσε το Γενικό Νοσοκομείο της Χαλκίδας, για τις ανάγκες των τραυματιών του πολύνεκρου σιδηροδρομικού  δυστυχήματος στα Τέμπη.

Η Αιμοδοσία του Νοσοκομείου, που λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:30 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ., παρέμεινε χθες ανοικτή έως τις 20:00 μ.μ.

Οπως διευκρινίστηκε στην χθεσινή ανακοίνωση του Νοσοκομείου, η είσοδος της αιμοδοσίας είναι ξεχωριστή και προκειμένου για την  αιμοληψία, οι αιμοδότες δεν χρειάζεται να εισέρχονται στους χώρους του Νοσοκομείου. Η είσοδος γίνεται από την κεντρική πύλη του Νοσοκομείου και ακολουθώντας την κίτρινη γραμμή θα συναντήσουν την είσοδο της αιμοληψίας, η οποία βρίσκεται στο κάτω επίπεδο και παράλληλα με την στάση των ταξί.

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης, η Αιμοδοσία του Νοσοκομειου θα είναι ανοικτή σήμερα Πέμπτη, 2/3 και αύριο Παρασκευή, 3/3, από το πρωί στις 8:30 π.μ. μέχρι και της 18:00 μ.μ..