Στον ανακριτή ο 52χρονος που κακοποίησε την αστυνομικό σύζυγό του στη Λάρισα

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα ο 52χρονος που ξυλοκόπησε άγρια την 43χρονη εν διαστάσει σύζυγο του στη Λάρισα. Ο 53χρονος επιχειρηματίας κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και ενδοοικογενειακή βία. 

«Ήμουν μεθυσμένος και δεν κατάλαβα ότι τη χτύπησα τόσο πολύ», υποστήριξε στους αστυνομικούς, κατά την απολογία του την ώρα που η άτυχη αστυνομικός συνεχίζει να νοσηλεύεται με ρήξη σπλήνας και νεφρού και σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, στα πλευρά και την κοιλιά. Η βάναυση κακοποίηση διήρκησε πάνω από μία ώρα και ένα τέταρτο. 

«Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς. Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου», είπε μέσα από το δωμάτιο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, η 43χρονη αξιωματικός