ΑΕΚ – Άγιαξ: Με Ολλανδούς οπαδούς το ματς της OPAP Arena

Η ΑΕΚ θα δώσει κόντρα στον Άγιαξ το πρώτο της εντός έδρας ματς, για τους ομίλους του Europa League. Οι Ολλανδοί θα έχουν τη στήριξη των οπαδών τους στην “OPAp Arena”.

Μπορεί αρχικά να υπήρχαν δημοσιεύματα από την Ολλανδία που ανέφεραν πως δεν αποκλείεται να υπάρξει απαγορευτικό για τους οπαδούς του Άγιαξ, για τα εκτός έδρας ματς της ομάδας με ΑΕΚ και Μαρσέιγ, παρόλα αυτά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται.

Βάσει των όσων αναφέρουν πλέον οι Ολλανδοί, ο Άγιαξ θα έχει οπαδούς στο ματς στην έδρα της ΑΕΚ, για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Όπως τονίζεται, ο “Αίαντας” θα πάρει για το ματς της “OPAP Arena” 1.555 εισιτήρια.

Όπως αναφέρεται στα σχετικά ρεπορτάζ, για το ματς της 5ης Μαΐου, “… τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν μόνο ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται. Στην Αθήνα θα ελεγχθεί αν το όνομα στο εισιτήριό ταιριάζει με το όνομα της ταυτότητάς του κατόχου».

Να θυμίσουμε πως το 2018, το ματς των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ για τους ομίλους του Champions League είχε στιγματιστεί από σοβαρά επεισόδια.